Baby Shower'da Sevdiklerinize Alabileceğiniz En Güzel 5 Hediye Önerisi

Baby Shower'da Sevdiklerinize Alabileceğiniz En Güzel 5 Hediye Önerisi

Baby Shower Hediye Fikirleri

Öncelikle baby shower ne demek onu anlatalım:

Baby shower partilerinin amacı dünyaya gelecek bebeği kutlamak ve anneye iyi dilek, moral ve motivasyonda bulunmaktır. Bu partilere gelen davetliler doğum öncesi bebek ve anne için eksiklerin tamamlanması adına hediyeler alırlar. Kimileri hediyesini almadan önce anneye ihtiyaçlarını sorar ve ona göre hediye tercih eder ki gerçekten eksik olan bir şeyler almak isterler. Kimileri ise grup olarak birleşerek küçük hediyeler yerine ihtiyaç olan büyük bir ürünü almayı tercih ederler. Sonuç olarak amaç doğum öncesi son ihtiyaçları tamamlamak ve doğum sonrası yeni ve uzun bir yolculuğa başlayacak olan annen motive etmektir. Yurt dışında popüler olan baby shower partileri (kimilerine göre bebek partisi) son dönemde ülkemizde oldukça yaygınlaştığını söyleyebiliriz.

Baby shower partileri genel olarak doğuma 4-6 hafta kala düzenlenir. Annenin yakın arkadaşı planlayabilir ya da aileden birileri organize edebilir. Genel olarak annenin arkadaşları ve aile üyeleri davet edilir.

Kısaca detayları okudum, peki ben yakın bir arkadaşımın baby shower partisine davetli olarak ona hediye ne alabilirim derseniz işte sorunuzun cevabı! En ideal hediye alternatiflerini sizin için derledik:

Miela Kids - Minimal Anne Çantası:

Kimileri anne çantası, kimileri bebek bakım çantası dese de amaç tektir aslında. Bebekle beraber dışarı çıkarken tüm ihtiyaçlarını içine sığdırabildiğimiz kullanışlı çanta alternatifidir bu. Piyasada yüzlerce çeşidini görebileceğiniz bu çantanın Miela Kids olarak basit, pratik ve oldukça büyük bir versiyonunu tasarladık. İnanın anneler için bu çantaların büyük olması çok şey ifade ediyor :) Eğer baby shower partisine katılacağınız arkadaşınız sadelikten yana birisiyse eminiz bu minimal tasarımlı çantaya bayılacak! İç bölümünde iki büyük ve iki küçük cep bulunan bu çanta sıvı geçirmez kumaştan üretilmiştir. Ayrıca iç bölümde yer alan büyük cepler birer adet Miela Kids çok amaçlı bakım çantası sığabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Pure Project- Hoş Geldin Bebek Kutusu:

Doğmamış bebeğin en çok ihtiyacı olacak ilk bakım ürünleri bu kutuda saklı :) Hoşgeldin Bebek kutusunun içerisinde yenidoğan miniklerin hassas ciltlerine uygun saç & vücut şampuanı, besleyici yüz & vücut losyonu ve temizleyici & yatıştırıcı popo spreyi bulunmaktadır. Söylemeden geçmeyelim; öyle de güzel bir kutusu var ki tam bir baby shower hediyesi olmak için yaratılmış gibi!

Petit Boom - Polar Patik:

Bebek diyince akla ilk gelen aksesuar patik oluyor diyebiliriz. Küçüklüğümüzde el örgüsü patiklerimiz olmuştur hepimizin. Bu hediye önerimiz ise örgü patiklerin alternatifi sayılabilecek bebeklerin ayaklarını sıcacık tutacak bir çift polar patik. Tatlı renk alternatifleri olan bu patiklerin iç astarı %100 pamuktur. Çıtçıtları sayesinde rahatça giydirilebilir ve bebeklerin ayaklarına göre ayarlanabilir. Bir çift patik gözünüze az gelirse aynı renk polar bere ve atkısıyla kombini tamamlayabilirsiniz!

Bibs Color Emzik:

Emzik almak ya da almamak, işte bütün mesela bu!

Bebekler doğdukları andan itibaren kendi kararlarını verirler. Bu kararlardan birisi de emzik almak ya da almamaktır :) Her anne bebeğinin emzik almasını istemeyebilir ama genellikle bebekler en azından uyurken emzik alsın isterler ve bu sebepten farklı uçlara sahip emzik alternatiflerini daha bebekleri doğmadan alırlar. Emzik kullanıp kullanmamak aslında bebeklerin kendi kararları olduğu gibi, hangi emziği alacakları da yine kendi kararlarıdır. Silikon, kauçuk, damaklı, damaksız gibi alternatif uçlar vardır.

Tam da bu noktada Bibs öyle bir emzik çıkarmış ki bebeğim hiç bir emziği almıyor diyen annelerin derdine çare oluyor. Eskilerin (yani ananeler ve babaannelerin) “Bu bildiğimiz bakkal emziği!” dedikleri bu özel ve güzel model birçok bebeğin sevdiği bir emzik modeli haline geldi son dönemde. Bu sebepten siz de eğer yakın arkadaşınıza bir iyilik yapmak istiyorsanız baby shower hediyesi olarak bu emzikten alabilirsiniz.

Lorena Canals Halı:

Dilerseniz tek başınıza küçük bir hediye almak yerine grup olarak birleşerek daha büyük bir hediye almayı düşünebilirsiniz. Bu noktada aklımıza gelen ilk şey bebek odası için en son karar verilen büyük parçalardan birisi olan halıdır. Anne adayları genellikle önce mobilya ve duvar kağıdı gibi detaylara odaklanırlar, halı seçme işi ise sona bırakılır. Bu sebepten baby shower partisi hediye olarak halı almak için güzel bir zamanlama diyebiliriz. Lorena Canals marka halılar %100 pamuk ve el yapımıdır, tamamen doğal boyalarla renklendirilmiştir. En önemlisi de bu halılar çamaşır makinasında yıkanabiliyor. Yani kuru temizlemeye götürme derdiniz yok, leke oldukça, toz tuttukça, sıkıldıkça yıkayın :)

Blog Yazıları kategorisindeki tüm makaleleri görün