Doğum Yapacak Arkadaşınıza Hediye Önerileri

Doğum Yapacak Arkadaşınıza Hediye Önerileri

Yakın arkadaşıma doğum hediyesi olarak ne almalıyım?

Doğum yapacak yakın bir arkadaşımıza hediye alacağımız zaman etraflıca araştırıp en çok ihtiyacı olacağını düşündüğümüz ürünlerden almak isteriz. Hem bir anne olarak hem de bir süredir bu sektörde çalışan bir girişimci olarak sizler için kendi tercih ettiğim hediye alternatiflerini bu yazıda derledim.

Doğum yapan arkadaşlarıma aldığım ve sizlere de gönül rahatlığıyla önerebileceğim hediye alternatifleri şu şekilde:

Dünyaları içine alabilen Muca Gogi Set

Bu çanta dışarıdan bakıldığında çok büyük görünmeyen ama içerisine dünyaları alabilen, bir çok cebi olan, kullanışlı ve dayanıklı bir bebek bakım çantası. Set içerisinde alt değiştirme minderi, emzik çantası ve biberon çantası da bulunuyor. Yani aslında doğum yapacak arkadaşınıza bu seti alarak bir taşta dört kuş vurmuş oluyorsunuz :) Ayrıca bebek bakım çantalarını anneler kadar babaların da kullandığını unutmamak gerek. Bu açıdan düşünüldüğünde de hem sırt çantası olması hem de tarzı açısında gayet uygun olan Muca Çanta yeni doğum yapacak hamile arkadaşınız kadar eşini de sevindirecek.

Miela’nın olmazsa olmazı: Çok Amaçlı Kapitone Çanta

Çok amaçlı çanta; yedek kıyafetler, yedek bezler, ıslak mendil, alt değiştirme örtüsü gibi her an annenin elinin altında bulunması gereken eşyaların içine koyulduğu kurtarıcı bir ürün! Genelde yeni anneler bu çantalardan ikişer adet alıyorlar, hatta kimi anneler kendi eşyaları için de kullanıyor :) Yani hamile ya da yeni doğum yapmış arkadaşınıza bu çantalardan alırsanız size çok dua edeceği kesin :)

Hem şık hem sevimli: Merli & Rose Teddy Patik

Bu patikler %100 deriden el işçiliğiyle üretiliyor. Satın aldığınızda şık bir kutu ve içerisinde özel kesesiyle beraber gönderiliyor. Yani tek başına bile hediye için ideal bir alternatif diyebilirim. Minik ayaklar bu patikleri giydiğinde nasıl tatlı duruyor görmeniz lazım!

Nam-ı Diğer Anne Öpücüğü: Trukid Hero Stick

Bu öyle bir ürün ki son dönemde her annenin çantasında mutlaka görüyorsunuz! Yurtdışından geldiği için bazı dönemlerde stoklar tamamen tükeniyor ve aylarca yenilenmesi bekleniyor. Bu sebepten doğum yapacak arkadaşınıza stok bulduğunuz anda bu üründen almanız eminim onu çok mutlu edecek. Bu arada ürün tamamen doğal içerikli; egzama, cilt tahrişleri, böcek ısırıkları ve sıyrıklarda gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.

Ne çok kalın ne çok ince: Çift Taraflı Kapitone Yelek

Kızım Ela doğduğunda en çok aradığım ürünlerden birisi ne çok kalın ne çok ince olan, evde giydirebileceğim ama tarzı da güzel penye bir yelekti. Bir türlü hoşuma gidenini bulamamıştım ama çok da ihtiyaçtı. Hatta o dönemde doğum yapan tüm arkadaşlarıma da penye yeleklerin bulabildiğim en iyi alternatiflerinden alıp hediye etmiştim. Çünkü bin bir zahmetle örülen el emeği örgü yelekler manevi olarak çok anlamlı fakat kullanıma pek uygun olmuyorlar. Ela kış bebeği olduğundan vaktimizin büyük kısmını evde geçiriyorduk ve evin standart ısısını düşündüğümüzde bu yelekler ne yazık ki kalın geliyordu. Daha sonra benim bu deneyimlerimden yola çıkarak Miela koleksiyonlarına çok sevilen çift taraflı ceketlerimizin yelek versiyonlarını ekledik ki gördüğümüz ve tarzını beğenemediğimiz penye yeleklere bu sayede yeni bir bakış açısı getirelim istedik. Siz de doğum hediyesi olarak arkadaşınıza bu yelekten alırsanız eminim her kullandığında size teşekkür edecek :)

Hayata Merhaba diyen miniğin ilk kıyafetleri: Yenidoğan Seti

Yenidoğan seti deyince akla kocaman kutularda gerekli gereksiz bir sürü ürünün olduğu setler geliyor aslında. O setlerin içerisindeki sırf bir kaç ürünü beğendiniz diye ihtiyacınız olmayan diğer ürünleri de almak zorunda kalırsınız. Biz de bu durumdan yola çıkarak daha az parçalı setler oluşturduk ve bu setleri battaniye, önlük, çok amaçlı çanta gibi farklı ürünlerle kombinlenebilecek şekilde tasarladık. Yani anneler hem ihtiyaçları olmayan parçaları almak zorunda kalmıyor hem de bu yenidoğan setlerini rahatça farklı ürünlerle kombinleyerek genişletebiliyorlar. Bu noktada önerim Miela’nın minimal tarzına uygun tasarlanmış, özel kumaş kesesinde satılan yenidoğan setlerini alarak arkadaşınızın yenidoğan alışverişine start vermesini sağlamanız. Sonrasını bırakın o ihtiyaçlarına göre tamamlasın!

Blog Yazıları kategorisindeki tüm makaleleri görün