Fuar Deneyimimiz ve Çocuk Modasında Trendler

Fuar Deneyimimiz ve Çocuk Modasında Trendler

Merhaba Miela Kids Severler:)

Bu yıl 41.si düzenlenen ve sektörün önemli fuarlarından olan CMBE Türkiye Anne & Bebek Fuarında biz de Miela Kids olarak standımızla yer aldık. 650'ye yakın moda markasını ve tasarımcıyı yerli ve yabancı ziyaretçiler ile buluşturan bu fuar bizim için unutulmaz anılarla dolu bir etkinlik oldu.

Yeni Pazarlar ve İş Geliştirme Olanakları

4 gün süren fuar boyunca birçok önemli görüşme ve toplantı gerçekleştirdik. Yeni koleksiyonlarımız için ön siparişler almak, potansiyel müşterilerimizle tanışmak, iş geliştirme olanakları yaratmak ve networkümüzü genişletmek adına bizim için oldukça verimliydi. Yepyeni pazarlara ihracat noktasında önemli adımlar attık.

Satış Noktalarımız ve Diğer Türk Markalarla Buluşma

Bizim için şüphesiz en keyifli anlarından birisi emek emek ürettiğimiz Miela Kids ürünlerini daha çok kullanıcı ile birebir buluşturmamızı sağlayan, bize bu yolda destek olan konsept mağaza sahipleri ve potansiyel satış noktalarımız ile buluşmamızdı.

Yeni koleksiyon heyecanımızı onlarla paylaştık ve onlardan olumlu geri dönüşler almak inanın bizi çok mutlu etti. Ayrıca daha önceki etkinliklerden de tanıdığımız bizim gibi sürdürebilir üretim anlayışına sahip ve tasarım yönü ön planda olan Türk markalarıyla tekrar karşılaşmak, yenileriyle tanışmak ve onlarla sohbet etmek de çok ilham vericiydi.

Bu gibi etkinliklerde yaratıcı zihinleri tanımak ve tasarımların arkasındaki hikayeleri dinlemek bizim de tasarıma olan inancımızı pekiştirmemizi sağlıyor ve her zaman motivasyonumuzu artırıyor. Bu markaların sadece giyim sektörüne değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine ve sürdürülebilir uygulamalara da odaklandıklarını görmek, bizi gerçekten etkiledi ve yeni işbirlikleri için fikir alışverişinde bulunduk.

Çocuk Modasının Geleceği, Trendler ve Sürdürülebilirlik

Fuarda ayrıca bizim de trendler ve renkler konusunda ilham almak için kullandığımız WSGN platformunun moda ve trend sunumu vardı. Sürdürülebilir ve geri dönüşümle ilgili konuların kaçınılmaz olarak gündeminde yer aldığı sunumda yeni sezonlarımız için bolca ilham topladık. Marka olarak baştan beri savunduğumuz sürdürebilir moda anlayışının ilerleyen dönemlerde kaynakların azlığı dolayısıyla zorunlu olarak daha da ön plana çıkacağını görmek bu konudaki çalışmalarımızı hızlandırmamızı sağladı.

İlerleyen dönemlerde işlevsel, modüler ve dönüştürülebilen kıyafetlerin öne çıkacağı gerçeği ürün tasarımlarında yeni fikirler geliştirmek noktasında bize ilham oldu. İklim krizi ile birlikte katmanlı giyimleri daha çok göreceğiz. Her koşula uyum sağlamak adına doğal kumaşlardan yapılan terletmeyen sezonsuz ve unisex parçalar daha da öne çıkacak. Bu nedenle her zamanki gibi kumaş kalitesine ve miniklerimizin tenine değen kumaşlarımızın yumuşaklığına önem vermeye devam edeceğiz.

Sunumda bir diğer dikkat çekici detay Alfa diye adlandırılan 2010'ların ortasından 2020'lerin başlarına kadar doğan bireylerin moda dünyasına etkisiydi. Bizim de marka olarak hikayelerine ortak olduğumuz bu kuşak kesinlikle modaya benzersiz ve dinamik bir bakış açısı getiriyor. Adeta dijital bir dünyaya doğan bu çocuklar marka bilinciyle çok küçük yaşta tanışıyorlar ve kendi tarzlarını çok erken yaşta keşfediyorlar. Ebeveynleri rol model alarak klasik tarzları yenilikçi detaylarla bütünleştirmekte ustalaşmış durumdalar. Ailelerin satın alma davranışlarında şimdiden önemli bir etkiye sahip olan bu hiper çocuklar geri dönüştürülebilir malzemeler, adil ticaret uygulamaları ve etik üretim süreçleri konusunda daha seçici olabiliyorlar.

Gelecekte de Alfa Kuşağı'nın modasını şekillendiren unsurlar arasında bu konular öne çıkacağa benziyor. Bizler de Miela Kids ekibi olarak her ne kadar maliyetlerimizi çok arttırsa da sorumlu üretim ve çevreye duyarlı uygulamalara ağırlık vermeye devam edeceğiz. İnanıyoruz ki Miela Kids ailesi olarak desteğinizle birlikte büyümeye devam edeceğiz ve daha nice hikayelere ortak olacağız.

Bizi takipte kalın, Çok sevgiler

Blog Yazıları kategorisindeki tüm makaleleri görün